Nyerjen iskolájának ingyenes repülőtéri látogatást!

Azon kerületi iskolák között, melyekből október 31-ig legalább 4 osztály megtekinti a lenti repüléstörténeti kiállítást 60 perces ingyenes múzeumpedagógiai programunk igénybevételével, egy ingyenes, speciális buszos repülőtér látogatást sorsolunk ki november elején a Magyar Repüléstörténeti Társaság segítségével.

Heilauf Zsuzsanna

gyűjteményvezető – Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény

 

Gyűjteményünk 2013. június 20-án nyitotta meg repüléstörténeti kiállítását a Delta Üzletház (Üllői út 440. sz.) I. emeletén, a kerület centrumában, a Szarvas csárda téren, a Rendőrkapitányság épülete mellett.

A magyar polgári repülés és a XVIII. kerület történetét bemutató tárlatot szeretnénk az Ön és pedagógusaifigyelmébe ajánlani.

Szeretettel várjuk iskolájának tanulóit ingyenes tárlatvezetéssel és korosztályra tervezett, interaktívmúzeumpedagógiai foglalkozással. (Magyar repüléstörténet, MALÉV története, rövidfilmek a légiforgalmi irányításról, a repülőtéren és a repülőgépen dolgozók munkájáról, légi kísérői feladatok kipróbálása játékosan stb.)  

 A csoportokat hétfőn, kedden, szerdán és pénteken, 8-16 óra között tudjuk fogadni. Csütörtökönként foglalkozásokat nem tartunk, de a kiállítás megtekintésére 10 – 18 óra között van lehetőség.

Kiállításunk 2013. október 31-ig látogatható.

Várjuk szíves jelentkezését:

Telefonszám: 06-1- 290-15-85

Email: muzeum@muzeum18ker.hu